Historische Societeit viert verhuizing met open dag

De stichting Historische Sociëteit Enschede-Lonneker verhuist volgende week naar het voorzieningencluster Prismare in Roombeek. Het is voor het eerst dat de stichting over een eigen ruimte de beschikking krijgt. Ter gelegenheid van de aanstaande verhuizing wordt zaterdag een open dag gehouden. Belangstellenden zijn welkom van 16.00 tot 18.00 uur. Vandaag is ook deze nieuwe website  in de lucht gegaan.

Lees het hele artikel op www.tctubantia.nl

3 thoughts on “Historische Societeit viert verhuizing met open dag

 1. Ik was gisteren een van de ruim honderd (geschatte) bezoekers die hun belangstelling toonden bij de opening van het Documentatiecentrum. Het was een zeer geamuseerde bijeenkomst en het centrum zag er goed uit en laten we hopen dat er goed gebruik van gemaakt wordt. Rest mij nog de vraag te stellen of het mogelijk is de maandelijkse sociëteits bijeenkomst te vermelden op deze site. Mede omdat enkelen nog denken dat ook die lezingen gaan plaatsvinden in Prismare.
  Veel succes,
  Gegroet,
  Berend Lomulder

 2. Dag meneer Lomulder,

  Het is inderdaad een goed idee om de plaats van de maandelijkse bijeenkomst op de site te vermelden. We gaan dit regelen.

  Harry van der Sleen.

 3. De opening was een groot succes, en terecht. Er komt nu een punt naast het stadsarchief, waar mensen naartoe kunnen met hun foto’s en verhalen. En misschien kunnen we ze ook wel helpen met hun vragen.
  Vandaag stond er zelfs een stukje in Huis-aan-Huis.
  Groeten,
  Geert Bekkering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.